Shopping Cart

Tips για να δώσετε έναν νησιώτικο αέρα στο σπίτι σας

Ένα από τα πιο hot trends στη διακόσμηση είναι τα minimal σπίτια με νησιώτικο αέρα.

Αυτό το στυλ έγινε ιδιαίτερα αγαπητό γιατί δίνει μία αίσθηση απλότητας και Ελευθερίας, καθώς συνδυάζει τα φυσικά υλικά το ήρεμο λευκό, με τη χρωματική παλέτα του μπλε και του γαλάζιου.

επειδή λοιπόν το aegean style ταιριάζει απόλυτα με την Ελλάδα συγκεντρώσαμε για εσας 4 βασικά tips που θα σας βοηθήσουν να το ενσωματώσετε στη διακόσμηση σας.

αρχικά ας μιλήσουμε για το προφανές το αιγαιοπελαγίτικο στυλ έχει σαν βασικό του χαρακτηριστικό τη μπλε και τη γαλάζια παλέτα.

είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε διακοσμητικά αντικείμενα με αυτούς τους χρωματισμούς. το μυστικό εδώ είναι να κρατήσετε μία ισορροπία και να μπλέξετε τα χρώματα αυτά με το λευκό, ώστε να δώσουν μία αίσθηση θαλασσινού αέρα στο σπίτι σας και όχι να κυριαρχήσουν και να πνίξουν τον χώρο.

Ιδανικά θέλετε ένα 20% του χώρου σας και των διακοσμητικών σας να έχουν αυτή τη χρωματική παλέτα.

Η επόμενη συμβουλή μας είναι να επιλέξετε διακοσμητικά items, που έχουν θέμα την θάλασσα αυτά μπορεί να είναι ένας πίνακας με ένα νησί ένα διακοσμητικό τοίχου σε σχήμα ψαριού ή ένα επιτραπέζιο διακοσμητικό κοράλι για το τραπέζι σας.

Οι ιδέες και τα αντικείμενα είναι άπειρα, αλλά μην σας παρασύρει αυτό επιλέξτε ένα ή δύο κομμάτια με αυτό το θέμα!

Τέλος εφόσον έχετε ολοκληρώσει και έχετε βρει τα διακοσμητικά σας, καλό είναι να επενδύσετε και σε 2-3 έπιπλα, που θα ολοκληρώσουν τη νησιώτικη διακόσμηση σας.

εδώ επιλέξτε φυσικά υλικά όπως το φυσικό ακατέργαστο ξύλο το Bamboo και η Ψάθα!

Μπορείτε εδώ να δείτε τα προιόντα που έχουμε ξεχωρίσει για να καταφέρετε να δώσετε έναν aegean αέρα στην διακόσμηση σας

Posted in TIPS